CLÍNICA OFTALMOLÒGICA DR LLUÍS ARIAS

Videos quirúrgics

Com a exemple es mostren uns vídeos amb els moments més destacats d’unes intervencions quirúrgiques realitzades per mi. 

 

 

 

Cirugia de cataracta i forat macular

 

Descripció: En aquest vídeo es mostra una cirurgia combinada de cataracta i forat macular. La cataracta s'extreu mitjançant facoemulsificació i posteriorment s'implanta una lent intraocular. Després es practica una vitrectomia posterior de calibre reduït (23g) amb dissecció de hialoides posterior i membrana limitant interna assistida amb triamcinolona. Aquesta intervenció es realitza amb anestèsia local i no necessita sutura.

Cirugia de despreniment de retina

 

Descripció: En aquest vídeo es mostra una cirurgia de despreniment de retina. Inicialment es practica una vitrectomia posterior de calibre 20g i es localitza la ruptura retiniana responsable del despreniment. Posteriorment es drena el fluid subretinià mitjançant la injecció intraocular d'un líquid pesat (perfluorocarbonat). Després es practica una endofotocoagulació amb làser per segellar la ruptura retiniana. Aquesta intervenció es realitza amb anestèsia local i precisa sutura.

Cirugia d’hemorràgia macular massiva

 

Descripció: En aquest vídeo es mostra una cirurgia d'hemorràgia macular massiva en una pacient amb degeneració macular. Inicialment es practica una vitrectomia posterior de calibre reduït (25 g). Posteriorment s'injecta a nivell subretinià un fàrmac (activador tissular del plasminògen) que permet la lisi del coàgul sanguini. Després s'omple la cavitat vítria amb un gas de curta durada (hexafluorur de sofre) que desplaçarà la sang de la màcula. La intervenció finalitza amb la injecció intravítria d'un fàrmac antiangiogènic (bevacizumab). Aquesta intervenció es realitza amb anestèsia local i no necessita sutura.

 

Telèfon:

938 938 185

TROBA'NS A:

C/Sant Gervasi, 90

08800, Vilanova i la Geltrú

CONTACTE

Tel: 93 893 81 85

Fax: 93 811 57 84

E-mail: arias@lluisariasbarquet.com

  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

©  2014. Clínica oftalmològica Dr. Lluís Arias. Reservats tots els drets.

El contingut de tota aquesta pàgina web està protegit per la Llei .Per als que que reproduïssin, plagiaren, distribuissin o comunicaren públicament, en tot en part, una obra literària, artística o científica, o la seva transformació, interpretació o execució artística fixada en qualsevol tipus de suport o comunicada per qualsevol mitjà, sense la preceptiva autorització pot deixar-multa o càstigs penals.

 

Oftalmólogo